Juwelier van Doorm


Vertrouwd, solide, servicegericht en exclusief: al 4 generaties lang is dit van toepassing op juwelier Van Doorm, een modern traditioneel maar dynamisch bedrijf waar men oprechte bewondering koestert voor de collectie en de meeste cliënten al heel lang kent en ontvangt in de unieke ontspannen sfeer die deze zaak zo kenmerkt. U wordt door de lange ervaring en goede vakkennis van de medewerkers altijd goed geadviseerd. Het is een uitdaging om het juiste sieraad of horloge te vinden wat bij uw persoonlijkheid past.

Het stralende gezicht van de winkel is Jolanda, die al meer dan 25 jaar in dit (h)echte familiebedrijf meeloopt.

Ook eigenaar Edwin van Doorm is iedere dag actief in alle facetten van het juweliersvak. Zo stelt hij als onafhankelijk ondernemer zelf de collectie samen en heeft daarom als geen ander een grote adviserende rol voor zijn medewerkers en trouwe cliënten.

Juwelier van Doorm beschikt over een eigen reparatie-atelier. Goudsmid Cees, ambachtsman in hart en nieren, is al meer dan 55 jaar in dienst.

Dus als u even tijd heeft ..... loop eens binnen in onze sfeervolle winkel aan de Brinkstraat.Al vier generaties onmisbaar bij Juwelier van Doorm Cees Keijzer 60 jaar goud- en zilversmid

Deze maand viert Cees Keijzer zijn 60-jarig jubileum als goud- en zilversmid bij Juwelier van Doorm. Stoppen met zijn mooie ambacht is voor Cees nog helemaal niet aan de orde. Nog elke dag laat hij zijn passie voor het goudsmeden zien.

Zijn loopbaan bij de juwelier begon op zijn 16e, toen Cees na zijn studie aan de Ambachtsschool in Amersfoort ,  aan het werk ging bij Evert van Doorm. De eerste generatie in de juweliersfamilie. Van 'manusje van alles' werd Cees al snel atelierhulp en ging hij in de leer voor goudsmid bij Wim van Doorm, de tweede generatie.

Veelzijdig vakmanNa een goud- en zilversmidcursus groeide Cees uit tot een ervaren ambachtsman in hart en nieren. In de loop van de tijd nam Dick van Doorm, de derde generatie, de zaak én de goudsmid over.  Vakman Cees geeft oude sieraden een tweede leven. Ook voor de reparatie van een antiek zilveren fotolijstje of het inkorten van een gouden horlogeband draait hij zijn hand niet om. Na 60 jaar geniet Cees nog elke dag van zijn werk: "Er is de loop van de jaren veel veranderd in het vak. Vroeger maakte ik bijna alles met de hand. Tegenwoordig gebruik ik ook moderne apparatuur, zoals de graveermachine en de polijstmachine”.

Hart voor het vak, hart voor de zaak  Dat Cees een bijzondere plek in het familiebedrijf heeft blijkt wel uit de naam van zijn reparatieatelier: het  'Keijzerdomein'. Edwin van Doorm, huidige eigenaar en vierde generatie: "We zijn trots op zo'n trouwe medewerker die in zijn lange loopbaan zelden ziek is geweest. Graag bedanken we Cees voor alle jaren waarin hij zich vol passie en enthousiasme heeft ingezet  voor onze klanten en onze winkel."
Cees staat niet graag in de belangstelling en vindt het heel normaal dat hij zijn vak blijft uitoefenen zolang hij nog kan werken. Toch laten de collega's van Juwelier van Doorm dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan: "Wij hopen dat Cees nog lang zijn ambacht als goudsmid bij ons kan uitoefenen. Om even te ontspannen bieden we hem een heerlijke vakantie aan naar een geliefd warm land."Juwelier van Doorm

Adres

Brinkstraat 14-16
3741 AN  Baarn                                               
T: 035 54 13107
E: info@juweliervandoorm.nl


Openingstijden

  • Di t/m vr  09.00-18.00
  • Zaterdag  09.00-17.00
  • Vrijdagavond op afspraak
Routebeschrijving
Contactgegevens en formulier