Accessoires

De Accessoires van Jos Von Arx zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar, welke aan de verwachtingen en de comfort van het dagelijks gebruiken voldoet. De kleinere accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde echt Italiaans leer van één van de beste leerlooierijen in Italië. Elke portemonnee is met de hand afgewerkt door een getalenteerde vakman en bekleed met luxe stof. Met een variatie van klassiek en moderne designs, lederen motieven en kleuren is er voor ieder wat wils.

De Jos Von Arx manchetknopen collectie heeft meer dan 150 modellen, ze variëren van moderne designs tot klassieke elegante stijlen. Ze worden van hoge kwaliteit PVD plating gemaakt of in het zilver. Ze worden in verschillende kleuren gemaakt, zoals goud, rosé goud, zwart en koffie goud. De manchetknopen zijn ontworpen voor de mode maar gemaakt voor altijd.

Nog een greep uit de collectie: money clips en veldflessen.

Schrijfwaren

In de digitale wereld, waar we nu in leven, is schrijven niet altijd meer nodig, maar zij geloven in de kracht en klasse van het geschreven woord, die nooit meer vervangen kan worden. Jos Von Arx bevat fijne schrijfwaren, ontworpen om van het schrijven een plezier te maken.

Alle pennen zijn zorgvuldig gemaakt van massief messing of 925 zilver en met precisie afgewerkt om zeker te weten dat ze er niet alleen prachtig uitzien, maar ook een mooi schrijf ervaring geven. Jos Von Arx gebruikt alleen maar Duitse inkt en onderdelen om vertrouwen, glad en precieze halen, te verzekeren. Alle schrijfwaren zijn dan ook met alle zorgvuldigheid getest om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Gift Sets

Een veel gestelde vraag is: “Wat koop je voor een man?” Dit is een probleem waar Jos Von Arx graag een antwoord op vind. Hiervoor hebben zij de gift sets samengesteld. Elke set is met zorgvuldigheid samengesteld. Bij Jos Von Arx weten ze ook dat de eerste indruk telt dus ook de verpakking moet mooi zijn. Hier wijden ze veel tijd en aandacht aan.

Kijk voor meer producten van Jos Von Arx bij “Horloges”.


Een greep uit onze merken