Horloges

Jos Von Arx is een Engels merk van o.a. horloges met een goede prijs-kwaliteit verhouding, zelfs in het donker is de tijd af te lezen dankzij de reflecterende wijzers en index. Het zijn mooie moderne mode horloges, gemaakt van edelstaal en 5ATM waterdicht. De horloges zijn afgestemd op de sieraden van Jos Von Arx, zodat alles perfect bij elkaar past.

Kijk voor meer producten van Jos Von Arx bij “Geschenk artikelen”.

Sieraden

Heren sieraden worden weer steeds populairder, hier speelt Jos Von Arx goed op in. Jos Von Arx is een innovatief merk waar de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is. Ze ontwerpen en maken alles zelf. Ze gaan met de tijd mee, de collectie is voor de man van alle leeftijden.

Ze staan bekend om hun “flexisize clip”. Met deze clip passen de armbanden altijd, of de heer in kwestie nu een brede of smalle pols heeft. De clip is in te stellen met een schroefje met een kleine schroevendraaier, die standaard bij de armband geleverd wordt. Ze werken met materialen als staal, titanium en zirkonium en in combinatie met leer voor hun sieraden.

De manchetknopen zijn een tijdje uit de mode geraakt, maar zijn nu weer helemaal terug van weg geweest! Het is een mooi geschenk met trouwen, maar ook voor zakelijk gebruik. De Jos Von Arx manchetknopen collectie heeft meer dan 150 modellen, ze variëren van moderne designs tot klassieke elegante stijlen. Ze worden van hoge kwaliteit PVD plating gemaakt of in het zilver. Ze worden in verschillende kleuren gemaakt, zoals goud, rosé goud, zwart en koffie goud. De manchetknopen zijn ontworpen voor de mode maar gemaakt voor altijd.

Een greep uit onze merken